4 Pups geboren.

20 september zijn alle 4 de pups van Mila en Jorkan gezond geboren.

Beide ouders zijn:
HD-A
Ogen: Vrij
Patella: Vrij

2 rode reutjes 
1 black en tan reutje 
1 rood teefje

Heb je interesse in een van de pups. 
Neem dan contact op.

Wanneer wij een nestje pups verwachten wordt dat op onze website geplaatst. 

De planning is om eens per jaar een nestje te krijgen. Mocht u wat specifiekere informatie willen, dan kunt u het beste telefonisch of per mail contact opnemen.


We proberen geen wachtlijst te hanteren. We vinden het als fokker heel belangrijk om te weten waar onze pups heengaan, en een goed gevoel te hebben bij de toekomstige eigenaren. 

Indien u interesse heeft in een van onze pups horen wij dus graag meer over u als toekomstige eigenaar!


Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer en rasvereniging NVAI; alle ouderdieren zijn getest en voldoen aan de voorwaarden van beide instanties. De honden zijn daarom op HD, Patellaluxatie en erfelijke oogaandoeningen getest.

 
De pups groeien bij ons in huis op, worden gesocialiseerd met onder andere volwassenen, kinderen en andere (huis)dieren. Wij proberen ernaar te streven dat ze een heel eind zindelijk zijn wanneer ze het nest verlaten. De pups groeien op in een vrije omgeving met een grote tuin. Zo hebben ze voldoende mogelijkheden tot het ontdekken van de wereld. Door het geluk dat wij vrijstaand wonen hebben de pups buiten meer dan genoeg ruimte om op ontdekking te gaan.

Er wordt extra aandacht besteed aan de socialisatie, om de pups te verzekeren van de best mogelijke start.

Nederland Shiba
Boszicht honden fokker shiba
woodsight shiba boszicht
Mila dekking